Sierhekwerk

Een sierhekwerk is een prachtige aanwinst voor uw tuin én huis. Bij het uitdenken van uw hekwerk zijn er vele mogelijkheden. Om u alvast een idee te geven van de mogelijkheden zullen deze hieronder besproken worden. Tevens nemen wij alle belangrijke opties met u door als wij vrijblijvend bij u langs komen.

Maatwerk
Al onze hekwerken en automatische hekwerken worden op maat gemaakt. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen op te nemen en de situatie te bekijken waar het hekwerk moet komen. Vervolgens maken wij een ontwerp en dit bespreken wij nogmaals. Wanneer u helemaal tevreden bent zullen wij uw hekwerk gaan realiseren.

Graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons voor een afspraak op 0223-522874 of 06-51325292 of mail naar info@sierhekwerkenverbruggen.nl.
Wij helpen u graag verder met al uw vragen en wensen voor een prachtig sierhekwerk.

Plaatsen binnen 1 dag
Het is bij ons mogelijk om uw (automatische) poort te plaatsen binnen een dag. Wij zorgen er dan voor dat uw hekwerk in onze werkplaats al helemaal gemonteerd wordt in de fundering. Inclusief eventueel metselwerk voor uw poort. Wanneer het hekwerk dan geplaatst kan worden, wordt het ‘kant en klaar’ afgeleverd bij u en plaatsen wij uw poort. Zo kunt u snel genieten uw hekwerk!

plaatsen in een dag

Voorbeelden van ons werk
Heeft u ook ons fotoboek al bekeken? Hier kunt u veel verschillende soorten hekwerken zien die wij reeds gemaakt hebben. Klik hier voor het fotoboek.