Duurzaam
Kwaliteit
Oplossingen op maat

Sierhekwerk

Een sierhekwerk is een prachtige aanwinst voor uw tuin én huis. Bij het uitdenken van uw hekwerk zijn er vele mogelijkheden. Om u alvast een idee te geven van de mogelijkheden zullen deze hieronder besproken worden. Tevens nemen wij alle belangrijke opties met u door als wij vrijblijvend bij u langs komen.

Maatwerk
Al onze hekwerken en automatische hekwerken worden op maat gemaakt. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen op te nemen en de situatie te bekijken waar het hekwerk moet komen. Vervolgens maken wij een ontwerp en dit bespreken wij nogmaals. Wanneer u helemaal tevreden bent zullen wij uw hekwerk gaan realiseren.

Plaatsen binnen 1 dag
Het is bij ons mogelijk om uw (automatische) poort te plaatsen binnen een dag. Wij zorgen er dan voor dat uw hekwerk in onze werkplaats al helemaal gemonteerd wordt in de fundering. Inclusief eventueel metselwerk voor uw poort. Wanneer het hekwerk dan geplaatst kan worden, wordt het ‘kant en klaar’ afgeleverd bij u en plaatsen wij uw poort. Zo kunt u snel genieten uw hekwerk!plaatsen in een dag

Voorbeelden van ons werk
Heeft u ook ons fotoboek al bekeken? Hier kunt u veel verschillende soorten hekwerken zien die wij reeds gemaakt hebben. Klik hier voor het fotoboek.

Keuze uit veel verschillende decoratie (punten etc)
Kies voor uw favoriete hekpunten, krullen, bolletjes, etc. voor een persoonlijke touch aan uw hekwerk.

Hekwerk in ralkleur naar wens
Heeft u uw hekwerk graag in een specifieke kleur? Dat kan! Uit onze kleurenwaaier kunt u een RAL kleur kiezen die u maar wilt

Snijwerk
U kunt ook persoonlijke details toevoegen aan uw hekwerk met uitgesneden vormen. Op deze manier wordt uw hekwerk echt uniek en persoonlijk!

Automatische poort
Een poort die automatisch voor u opengaat, wie wil dit nu niet? Alle informatie over automatische poorten kunt u hier vinden.

Metselwerk
Bent u op zoek naar een sierhekwerk of poort met metselwerk? Wij hebben veel ervaring met metselen en dit is voor ons dan ook geen probleem.

Brievenbussen
Wilt u graag een bijpassende brievenbus? Of een brievenbus in het metselwerk van uw poort? Ook dit is een mogelijkheid.

Diverse lampen
Bent u het zat om elke keer in het donker thuis te komen? Bij ons heeft u keuze uit verschillende lampen voor op-en-rond uw sierhekwerk. Zo staat u nooit meer in het donker de poort open te maken, en kunt u ook duidelijk zien wie er voor uw poort staat als het al donker is.

Restauratie van hekwerken
Bent u nog tevreden over uw hekwerk, maar heeft het een opknapbeurt nodig? Wij doen ook restauratie werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!