Hoorn

Bent u in het mooie Hoorn op zoek naar een sierhekwerk dat spreekt en dat helemaal bij uw huis en tuin past? Dan kunnen wij iets voor u betekenen!

Sierhekwerken, sierpoorten, automatische poorten in Hoorn en omgeving
Wij maken eigenlijk alle soorten (sier)hekwerken. Of het nu gaat om een volledig automatische poort die u kunt openen met uw mobiel, of om een mooi sierhekwerk om uw tuin heen, al dan niet met een looppoortje. Ons werkgebied is de hele provincie Noord-Holland, dus wij komen ook in Hoorn. Wij maken alles geheel naar uw wens en zo past het altijd bij uw huis, tuin en en uw persoonlijke wensen.

Al meer dan 25 jaar ervaring!
Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vervaardigen van sierhekwerken op maat. Ook maken wij trapleuningen, schoorsteenkappen, balkonhekken, brievenbussen, lampen, en komen wij dit ook voor u plaatsen in Hoorn. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u dus zeer goed adviseren en hebben wij originele ideeën.

Vrijblijvende offerte in Hoorn en omgeving
Heeft u eigen ideeën over uw hekwerk? Ook daar staan wij voor open. Wij komen langs voor een orienterend gesprek en maken vrijblijvend een ontwerp en offerte. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent, en kunnen wij samen tot een prachtig resultaat komen.

Graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons voor een afspraak op 0223-522874 of 06-51325292 of mail naar info@sierhekwerkenverbruggen.nl.
Wij helpen u graag verder met al uw vragen en wensen voor een prachtig sierhekwerk.

Fotoboek Sierhekwerken
Wilt u graag meer voorbeelden zien van werk wat wij reeds hebben opgeleverd? of bent u op zoek naar nog wat inspiratie voor uw sierhekwerk of poort? Bekijk hier ons fotoboek!

Maak nu een afspraak – Wij komen ook in Hoorn en omgeving
Bij Sierhekwerken Verbruggen is alles mogelijk. In Hoorn en omgeving hebben wij al prachtig werk mogen plaatsen. Heeft u interesse? Neem contact op zodat wij u in een adviesgesprek een voorstel kunnen doen met een vrijblijvende offerte.