Diversen

Ook voor uw andere wensen kunt u onze hulp inschakelen. Wilt u graag een mooie, op maat gemaakte, unieke schoorsteenkap? Of bent u juist opzoek naar een prachtig balkonhekwerk in dezeflde stijl als uw hekwerk? Dit is allemaal geen probleem bij ons. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis voor de meest uiteenlopende constructies.

Hieronder een opsomming van producten die wij regelmatig voor onze klanten maken:

Schoorsteenkap
Een duurzame oplossing voor het behoud van uw schoorsteen is het monteren van een schoorsteenkap. Hiermee voorkomt u veel problemen en onnodig onderhoud aan de schoorsteen, en de kap geeft een luxe uitstraling aan uw huis. Houdt u van een strakke schoorsteenkap of wilt u er juist bijzondere elementen aan toevoegen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Balkonhekwerk
Een balkonhekwerk zorgt in eerste instantie natuurlijk voor een veilige situatie, maar bij ons kunt u uw balkonhekwerk precies krijgen zoals u wilt. Wilt u graag dat het balkonhek bij uw sierhekwerk past? Dit is geen probleem. Heeft u juist een ander idee? Laat het ons weten. Wij denken met u mee.

Trap(leuning)
Heeft u een trap of een trapleuning die niet meer naar wens is? En zou u graag willen dat de trap(leuning) beter bij de rest van uw interieur past? Bij ons zijn er veel opties om dit te realiseren. Zo kunt u uw trapleuning uw eigen stijl geven door mooie trapspijlen te kiezen of de trapleuning te laten coaten in uw favoriete kleur. Zo kunt u de persoonlijkheid van uw interieur nog verder doorzetten in huis!

Brievenbus & Lampen
Wilt u graag een bijpassende brievenbus of bent u op zoek naar specifieke lampen? Wij hebben al verschillende keren een lamp of brievenbus ontworpen in overleg met de klant. Heeft u een bepaald beeld van wat u wilt hebben, maar kunt u dit nergens vinden? Dan kunnen wij samen kijken wat we kunnen bereiken.

En nog veel meer!
Heeft u andere wensen of vragen dan hierboven beschreven? Neem dan toch contact met ons op. Wij kunnen u zeer waarschijnlijk verder helpen!

Foto’s
Hieronder ziet u voorbeelden van divers opgeleverd werk:

« van 2 »