Duurzaam
Kwaliteit
Oplossingen op maat

Amsterdam

Sierhekwerken Amsterdam

Zoekt u een sierhekwerk in Amsterdam? Dan bent u bij Sierhekwerken Verbruggen aan het juiste adres. Wij hebben al veel hekwerken in Amsterdam mogen plaatsen. Wij maken alles op maat, of u nu een sierhekwerk, poort, balkonhekwerk, trapleuning of schoorsteenkap zoekt. Waar u ook naar op zoek bent, wij maken sierhekwerken in de breedste zin van het woord.

Sierhekwerk in 1 dag geplaatst
Het is bij ons mogelijk om uw (automatische) poort te plaatsen binnen een dag. Wij zorgen er dan voor dat uw hekwerk in onze werkplaats al helemaal gemonteerd wordt in de fundering. Inclusief eventueel metselwerk voor uw poort. Wanneer het hekwerk dan geplaatst kan worden, wordt het ‘kant en klaar’ afgeleverd bij u en plaatsen wij uw poort. Zo kunt u snel genieten uw hekwerk en heeft u zo kort mogelijk last van de werkzaamheden!

Graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons voor een afspraak op 0223-522874 of 06-51325292 of mail naar info@sierhekwerkenverbruggen.nl.
Wij helpen u graag verder met al uw vragen en wensen voor een prachtig sierhekwerk.

plaatsen in een dag

Automatische poort
Heerlijk! Een sierhekwerk of poort die automatisch open gaat als u thuiskomt. Wie wil dat nu niet? Of vanuit huis bepalen voor wie u uw sierhekwerk opent of niet? Dat kan bij Sierhekwerken Verbruggen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten automatische sierhekwerken. Dit biedt tevens een stukje veiligheid want niet iedereen kan zomaar op uw erf komen.

Geïnteresseerd? Maak nu een afspraak!
Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen op te nemen, en ook om naar de situatie te kijken zodat wij u een passend advies kunnen geven. Zo krijgt u een prachtig sierhekwerk dat past bij de uitstraling van uw huis. Vervolgens maken vrijblijvend een ontwerp en prijsopgave. Wilt u meer weten of wilt u vrijblijvend een adviesgesprek met ons?

Bel ons voor een afspraak op 0223-522874 of 06-51325292 of mail naar info@sierhekwerkenverbruggen.nl. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en wensen voor een prachtig sierhekwerk bij u in Amsterdam.