Heerhugowaard

Woont u in heerhugowaard of in de omgeving van Heerhugowaard en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van sierhekwerken? Dat vertellen wij u graag!

Naast het maken van Sierhekwerken en poorten, maken wij automatische (sier)poorten, schoorsteenkappen, balkonhekken, balustrades, lampen, brievenbussen en nog veel meer. Wij maken voor u een ontwerp op maat, en dat bespreken we vrijblijvend met u. Vervolgens krijgt u van ons een scherpe offerte. Wij komen gratis bij u langs in Heerhugowaard en omstreken.

Bel ons voor een afspraak op 0223-522874 of 06-51325292 of mail naar info@sierhekwerkenverbruggen.nl. Wij helpen u graag verder met uw wensen voor een prachtig sierhekwerk in Heerhugowaard.

Fotoboek Sierhekwerken
Wilt u graag eerst nog wat meer voorbeelden zien van werk wat wij reeds hebben opgeleverd? of bent u op zoek naar nog wat inspiratie voor uw sierhekwerk of poort? Bekijk hier ons fotoboek!

Sierhekwerken voor een extra veilig gevoel in Heerhugowaard en omstreken
Hoe prettig is het dat u met een automatische poort vanuit uw auto of vanuit uw woning zelf het hekwerk kunt bedienen? Zo beslist u zelf wie er op uw erf komen. Er zijn diverse mogelijkheden voor een automatisch hekwerk, zo kunt u deze openen met uw mobiel, of met een zender. Wij kunnen u hierin heel goed adviseren!